Celebrunner: Bront Palarae @ Anugerah Skrin 2010

style cara Bront Palarae berlari.!!

Check out the ring! Mizz Nina finally put a ring on it and proud Noh is asking her to flaunt it. LOL!

The emcees - Awal Ashaari and Vanidah Imran.

I found film producer, David Teo sitting on the same row with me, the row reserved for photographer. Perhaps he is into photography now. LOL!

The seating arrangement need to be improved because those late VIPs didn't get to sit at their designated area. :(

Seeing stars....

Va va voom performance from the 3 great vocalists - Jaclyn Victor, Adibah Noor and Noryn Aziz. We loike!

Eeee....so cute. Mia Sara handling out an award.

The statusque Nasha Aziz. Hawt!

Anuar Zain doing vocal "rempit"...with Ku Berjanji Karna Cinta.

Smokin' hawt performance from Ziana Zain - Pawana.

Aku Masih Dara - Yana Samsudin.

Here are some big winners of the night....

Shariah Amani - Best Female Film Actor (Muallaf)

Shaheizy Sam - Yasmin Ahmad Award.

Best Male Drama Actor - Fauzi Nawawi (Sebelum Akhirat)

kredit untuk http://runwitme.blogspot.com

oh lisa surihani!!

lisa surihani

Pandangan mata Lisa Surihani sudah cukup buat hati ini berguguran ke tanah. Kepada ibu tercinta, apa kata kita pergi masuk meminang Lisa Surihani hujung minggu nie? Dah tertawan habis dah nie.

Juliana Evans, Zizan RL gambar bersama!

Akhirnya desas desus gosip cinta antara Juliana Evans dan Zizan RL bakal terungkap tidak lama lagi. Cuma saat ini mereka masih lagi 'suam-suam' cinta, jadi susah nak ungkapkan yang mereka tengah betul-betul bercinta. Namun baru-baru ini mereka berdua dipelawa untuk bergambar bersama dalam sisipan PancaIndera. Mungkin ini satu peluang untuk mereka meluahkan apa-apa mengenai cinta dalam sisipan berkenaan sambil bergambar bersama.


Gambar Awek Cute : Anith Aqilah..
















Anith atau nama sebenarnya Anith Aqilah Sulaiman Lim merupakan muka baru dalam drama bersiri Kau dan Aku 2

Gambar Erin Malek - Pelakon Remaja Cantik









Nur Arina Abdul Malek yang lebih mesra disapa Erin ini sudah mula menampakkan 'sinar' sebagai pelakon berbakat besar. Di sebalik wajah lembutnya, siapa sangka Erin gemar cabaran laut dalam. Dalam usia semuda 15 tahun, dia ada lesen menyelam dan setakat ini melakukan lebih 20 selaman di sekitar Pulau Perhentian dan Tioman.

boyfriend baru Sabrina Ali??

Biarpun ikatan perkahwinannya bersama Shahrin Mohd Abdul Halim baru sahaja berantakan pada Jun lalu, namun jodoh Tuhan
tiada siapa dapat menduga. Sabrina Ali kini telahpun bertemu pengganti yang pastinya masih bujang dan kacak. Biarpun baru sahaja enam bulan meraikan cinta, namun hati si kekasih kini meronta-ronta mahu memiliki Sabrina secara sah.

Sabrina yang ditemani kekasih hati pada majlis tayangan media Khurafat di Mid Valley semalam nyata bahagia dengan senyuman tidak lekang di bibir. Sang lelaki yang hanya mahu dikenali sebagai Amir, 28, malu-malu apabila diminta bergambar bersama namun keduanya begitu sporting memenuhi permintaan ManggaOnline.

Maya Karin Mula Rimas Dikaitkan Dengan Yusry

Maya Karin dan Yusry tidak dapat mengelak lensa kamera jurufoto yang merakamkan kehadiran mereka ketika menyaksikan filem 'Khurafat' di GSC Midvalley, Bangsar, malam Isnin lalu.

PETALING JAYA:Pelakon Maya Karin mengakui dia mula rimas apabila banyak pihak memperkatakan mengenai hubungannya dengan Yusry (KRU) sejak kebelakangan ini.

Kata Maya, dia juga bosan untuk bercerita mengenai hubungan mereka kerana bimbang orang ramai akan memberi tafsiran yang salah.

“Seperti yang saya katakan sebelum ini, saya dan Yusry hanya kawan biasa. Kami dah kenal lama. Sekarang saya susah nak jawab bila orang tanya mengenai hubungan saya dengan dia. Saya mula naik rimas,” kata Maya kepada mStar Online, Selasa.

Maya yang tidak menyembunyikan persahabatan mereka itu memberitahu, dia dan Yusry pernah menonton wayang sebanyak dua kali termasuk di Alamanda, Putrajaya beberapa minggu lalu.

Dan terbaru pada sesi previu filem Khruafat di GSC Midvalley, Bangsar, malam Isnin lalu, kedua-dua mereka turut hadir di lokasi yang ramai wartawan.

Kata Maya menonton wayang berdua bukan sesuatu yang luar biasa dan ia merupakan aktiviti masa lapang yang selalunya turut dilakukan oleh mereka yang bergelar sahabat.

“Kami pergi menonton wayang bukan sesuatu yang gempak pun. Orang lain pun buat,” katanya.

Ditanya adakah dia mempunyai apa-apa perasaan terhadap Yusry buat masa ini, jelas Maya hatinya masih belum terbuka.

“Ehh... tak apa-apa perasaanlah,” sampuknya ringkas.

Mengenai perkembangan terbarunya, Maya yang baru sahaja mengikat kontrak sebagai duta produk kesihatan Innershine untuk tempoh setahun berkata, dia mula bercuti mulai semalam (Selasa) sehingga 31 Disember ini.

Dalam tempoh bercuti itu Maya mahu berehat sebelum aktif bekerja semula pada awal tahun hadapan.

“Saya pun sibuk dengan album terbaru saya yang sudah 80 peratus siap. Bulan Februari tahun hadapan pula dua filem saya akan ditayangkan. Saya agak sibuk juga pada tahun baru nanti,” katanya.

Bercerita mengenai filem Khurafat arahan Syamsul Yusof yang akan ditayangkan pada 13 Januari depan ujar Maya dia mengakui filem berkenaan agak menakutkan.

“Saya tidak beberapa gemar filem seram. Tapi filem Khurafat ini pada saya mempunyai jalan cerita menarik,” katanya yang duduk bersebelahan dengan Yusry menonton previu itu.

Diusik adakah dia memeluk atau memegang Yusry setiap kali muncul adegan cemas dalam filem itu, sambil ketawa Maya berkata dia banyak menutup mata.

“Saya tutup mata saya saja. Yusry pula macam tak takut pun,” ujarnya.


P/S: klw dating ngaku je la .. :P

Luahan Hati Seorang Peminat Dewi Remaja 2010 ..

ixara

Semalam kami menerima sekeping lagi email daripada seorang pembaca yang meluahkan rasa tidak puas hati dengan keputusan Dewi Remaja 2010. Sebelum kami berkongsi dengan anda email tersebut, mari kita mengenali siapakah Top 5 Dewi Remaja 2010:-

1. Neelofa
neelofa

2. Ixara
ixara
3. Sha
sha

4. Ramona
ramona

5. Iraa
iraa

Di sini saya listkan from “no.1 – no.5″ girls yg terpilih masuk TOP 5 Dewi Remaja. Masalahnya ramai yg sbnarnya tak puas hati dgn pemilihan para juri terutama dengan Neelofa pemenang Dewi Remaja tahun nie! We all terus teramg demgar cerite dari makeup artis yg Lofa bayar org dalam utk menang competition ini? Tolong keluarkan artikel ni n biar peminat di luar yg judge betul2 about apa they think! Biar diorg smue bgtau pendapat masing-masing tentang what they think about the winner!

Satu lagi hal, kitorg dgr Ramona yg dpt no.4 tu adik beradik dgn Anzalna yg tak menang anything dalam competitoin ini.
Is that true? Tolong siasat sbb kalau betul kitorg rase bende ni tak adil! Mana boleh adik beradik dpt masuk 1 competition yg sama NOT FAIR!

Satu lagi Anzalna tu nmpak lagi outstanding drpd Lofa dan Ixara knape die tak dimasukkan ke top 5 langsung? Kita perlu tahu more infos about this!! I kasi pic Anzalna sorg yg i pelik kenapa boleh tak msuk top 5. Die tu meletup gile. Macam mana adik die bole lepas die tak lepas klau btul dua-dua adik beradik.









Gambar Anzalna (sebelah kanan) dan Ramona

ramno anzalna

Kami tengok gambar Anzalna ini sememangnya nampak cantik dan boleh layak ke Top 5 Dewi Remaja 2010. Mungkin kalau ada pihak penganjur Dewi Remaja terbaca luahan hati ini, boleh email kami atau tulis di ruangan komen. Mungkin anda ada kriteria anda yang sendiri untuk memilih Top 5 yang terbaik.

Ada lagi gambar Dewi-Dewi Remaja 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Tengok dan luahkan pendapat anda sama ada anda bersetuju atau tidak dengan si penghantar email ini. Atau mungkin anda langsung tak bersetuju pertandingan sebegini diadakan di Malaysia. Tak gitu?

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara


ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara


Ngangkung' Pecah Rekod, Kutip RM8 juta

Pengarah Ngangkung Ismail Hasim (dua, kiri) bersama tiga bintang utama Azad Jasmin (paling kiri), Shaheizy Sam (dua, kanan) dan Angah Raja Lawak.

PETALING JAYA: Syarikat produksi Metrowealth (MiG) sekali lagi melakar sejarah dalam pencapaian kutipan pecah panggung filem Malaysia apabila Ngangkung berjaya mengutip sebanyak RM8 juta selepas empat minggu ditayangkan.

Kutipan tersebut sekali gus menjadikan Ngangkung sebagai filem Melayu yang mencatat kutipan pecah panggung tertinggi setakat ini.

Filem komedi seram yang mula ditayangkan pada 25 November lalu itu turut mengatasi rekod filem Adnan Sempit yang mengutip sebanyak RM7.8 juta.

Lebih membanggakan, jumlah ini berjaya dikutip dalam tempoh sebulan berbanding tempoh 6 minggu bagi filem Adnan Sempit. Jumlah tersebut termasuk kutipan daripada pawagam bebas.

Selepas empat minggu di pawagam, Ngangkung masih menerima sokongan berterusan daripada penonton. Sokongan ini amat dialu-alukan bagi mencapai sasaran 1 juta penonton yang disarankan oleh pihak kerajaan.

Terdahulu, filem arahan Ismail Hasim atau Bob ini melakarkan sejarah tersendiri apabila berjaya mencatat kutipan minggu pertama tertinggi dalam sejarah filem Melayu iaitu RM3.7 juta.

Dalam kerancakan filem Malaysia ditayangkan setiap minggu sempena musim cuti sekolah, Ngangkung dilihat konsisten menguasai pawagam bersaing pula dengan filem-filem besar dari Hollywood.

Filem terbitan MiG ke-42 ini dijayakan oleh Shaheizy Sam, Angah Raja Lawak, Azad Jazmin, Putri Mardiana, Eira Syazira, Farisya Fatin, Azlee Jaafar, Mazlan Pet Pet dan ramai lagi.

Tahun 2011 akan menyaksikan lebih banyak filem terbitan MiG menjengah pawagam termasuk Kembar Siang (2 Feb 2011), Kongsi, 3 2 1 Cinta, Sekali Lagi, Senario Ops Pocotdan Keramat.

(GAMBAR)Anzalna, Dewi Remaja 2010 Dengan Bekas Kekasih Mat salleh

gambar anzalna dan kekasih

Jelesnya melihat gadis Melayu menjadi awek kepada Mat Salleh. Tapi tak adalah sejeles melihat gadis Melayu menjadi kekasih kepada orang putih berkulit hitam. Itu seriously sangat-sangat jeles dan stress. Dan kami tambah jeles melihat gambar Anzalna dengan bekas kekasihnya yang merupakan mat salleh. Bukan apa, jeles melihat cinta gadis Melayu secantik Anzalna menjadi milik orang luar.

Dari gambar nampak macam Anzalna ambil gambar ini di luar negara. Mungkin ikut bekas kekasihnya bercuti kot. Kemungkinan besar berjumpa dengan ibu dan ayah si lelaki. Mungkin mengambil restu untuk meneruskan percintaan mereka. Siapa tahu kan? Harap-harap kekasih baru Anzalna adalah rakyat Malaysia.

Lagi gambar Anzalna, peserta Dewi Remaja 2010 dengan bekas kekasihnya yang berkulit putih dengan membaca entri ini sepenuhnya. Oh ye, kami ada beberapa keping gambar Anzalna untuk tatapan anda itupun jika anda berminat untuk melihat. Nyatakan kemahuan anda di ruangan komen.

gambar anzalna dan kekasih

gambar anzalna dan kekasih

gambar anzalna dan kekasih

gambar anzalna dan kekasih


fasha sandha naik helikopter dgn sapa ye?

Jarang manusia di Malaysia ni dapat menaiki helikopter kalau bukan TUDM atau polis udara. Kalau orang biasa sudah tentu orang kaya raya yang dapat naik. Artis? mungkin sedikit sahaja, termasuklah juga Fasha Sandha yang baru-baru ini dikhabarkan oleh sumber menaiki helikopter bersiar-siar. Mungkin ada dua prihal disini samaada Fasha Sandha bersiar-siar atau sekadar set dalam bidang lakonan. Tak tahu lah yang mana satu, gambar dah ada, cuma Fasha posing diluar helikopter jerk, kat dalam tak de pulak. Apa-apa pun hanya Fasha yang tahu. Hehe.


GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes