akma AF3 Bersama Kekasih Hati Semasa Bercuti


Baru sehari dua kami berkongsikan gambar Akma AF3 bersama tunangnya, tiba-tiba hari ini ada pengirim email yang menghantarkan gambar mereka berdua sedang bahagia semasa bercuti semasa. Buat pengetahuan anda, Akma mengakui di Mstar yang mereka berdua sudah clash. Jadi mungkin gambar-gambar ini hanyalah gambar kenangan cinta mereka berdua.

Syahdu jugak kalau clash dengan buah hati yang sudah bersama-sama bercuti dengan kita. Takperlah, dah tak ada jodoh. Mungkin jodoh Akma ada bersama orang lain. Mungkin dengan anda (ya, anda yang sedang membaca ini). Itupun kalau anda nak mengorat dialah.


sumber dari beautifulnara.com

1 comments:

Anonymous { October 25, 2011 at 2:11 AM }
Salam Khaireel Azwan,

Pertama sekali saya nak minta maaf sekiranya email ini sedikit sebanyak mengganggu anda dan terima kasih kerana sudi meluangkan sedikit waktu untuk membaca email yang datangnya dari saya ini.

Tujuan saya memberanikan diri utk mengirimkan email ini ialah untuk meminta jasa baik anda untuk delete kan entry post serta gambar-gambar lama antara saya dan bekas teman lelaki saya yang di keluarkan sekitar tahun lepas.

Saya akui kejahilan saya dan saya sedang memperbaiki segala kesalahan saya. Semuanya demi masa depan saya. Saya harap anda dapat berbuat demikian, segala jasa baik anda amat amat saya hargai. Terima Kasih. Amin.

yang benar,
Akma Abdullah

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes