Creative Youth Blog Program


Salam seantero Malaysia.. saya tak tau la.. apa tangapan korang semua bila bace tajuk entry nih.. but in realty bendanih boleh dikatakan betul.. walaupun entry kali ini macam lari konsep.. but demi perjuangan konsep marketing macamni adakalanya diperlukan.. ahaks,,

Baik.. Sempena Hari Belia Negara 2010 bertempat di PutraJaya pada 14-16 Mei ini.. Kementerian Belia dan sukan telah mengenakan tema "Belia Kreatif Pemacu Pembagunan Negara" ..

Kami adalah dari Information Technology Youth movement dimana di entry yang lepas saya ada buat review sikit pasal IYM nih.. sila rujuk Disini ye..

Ok.. sudah pasti ramai yang masih ragu-ragu dengan persatuan ini.. so untuk membuktikan bahawa ITYM adalah series kami sertakan gambar dengan menteri diatas.. dan bukti-bukti yang kukuh.. ramai yang tidak yakin dengan perjuangan ITYM..
biasalah.. bila kita buat sesuatu pasti ada cabaran kan.. but kami di ITYM tidah pernah letih dan mengalah untuk berjuang dan membawa anda semua menyertai kami..

Orang kata if nawaitu kita baik.. tuhan akan tolong kita..
so alhamdulillah.. sempena hari belia negara ini ITYM telah dilantik menjadi rakan kongsi kementerian untuk mengendalikan beberapa program dibawah cluster kreatif dan inovatif.. dan secra tidak langsung kami juga telah menjadi penaja untuk kementerian.. lihat bukti dibawah untuk lebih yakin..

Penerimaan watikah rakan kongsi oleh
yang amat berhormat Datuk Ahmad sabri cheek

Ramah mesra bersama Datuk

Wajah-wajah pejuang ITYM

blog tajaan ITYM
http://www.clusterkesenian.blogspot.com/

Baik.. tujuan entry ini ditulis adalah untuk menyeru smua blogger2.. untuk mendaftarkan blog anda dibawah kami.. dimana pada hari belia nanti ITYM akan menyediakan satu Booth pameran persatuan kami di hadapan menara KBS.. pameran ini adalah bertujuan untukanda..!!

marilah bloggers.. kami mencari
50 buah blog yang mempunyai ciri-ciri yang menarik dari segi.. design, pengisian dan populariti.. program ini kami namakan sebagai

Creative Youth Blog

Dimana blog-blog yang terpilih itu nanti kan diberi sijil penghargaan dari kementerian Belia Dan Sukan serta blog anda akan dipamerkan pada Booth pameran ITYM pada hari tersebut..
ini adalah satu peluang yang sangat hebat untuk anda.. kerana Yang amat berhormat menteri sudah mula nampak kepentinggan blogger didalam masyarakat.. disitu juga anda dapat mempromosikan blog korang.. apa yang korang perlu lakukan adalah..

  • Tuliskan sebuah entry mengenai ITYM dan satu harapan anda untuk kerajaan kepada golonggan bloggermuda
  • tampilkan logo ITYM dibawah didalam entry tersebut..


  • Sertai kami sebagai ahli.. dengan melengkapkan borang keahlian besertakan URL blog anda.. dan download borang disini..!!
  • e-mail kan url post anda beserta borang keahlian di email berikutitym2007@yahoo.com
  • pendaftran mestilah di submit selewat-lewatnya pada 11 mei 2010

Actually project ini adalah project last minit yang dibentangkan.. sebab itu kami sangat memerlukan blogger2 seperti anda.. dan maaf atas masa penyertaan teramat singkat..
semua blog yang di submit akan dipamerkan di booth kami selama tiga hari berturut-turut..
dan
50 blog yang terpilih akan di compile untuk diserahkan kepada Yang Amat berhormat perdana meneri kita Datuk seri Najib Tun Razak di hari tersebut..

Sebarang mklum balas akan direply selewat-lewatnya pada 13 mei 2010..
dan sebrang pertanyaan bolehlah comment di Facebook kami di
Information Technology Youth Movement

3 comments:

joegrimjow { May 10, 2010 at 5:22 PM }
lol
11 mei?
esok?
adusss
camne nak masuk camni

xpe
ku akan try buat esok
nak p class dlu
harap diterima
Mr Kamikaze { May 10, 2010 at 8:44 PM }
Peh..esok, Arm nak try gaklah..hehehe
DaHLia { May 11, 2010 at 1:18 AM }
oke...dah join :)
dah emel..:)

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes