Kami Mahu Majalah Mangga Diharamkan Penerbitannya

gambar azie yahaya

Memang majalah Mangga nie dari dulu lagi suka amik gambar artis-artis Malaysia berposing seksi tak hengat. Selalunya dengan baju dan kain tak cukup. Nampaklah breast, peha, alur sana alur sini dan macam-macam lagilah. Tue semua teknik nak lariskan majalah la tue. Kalau boleh bogel rasa-rasanya dah lama dah diorang suruh artis-artis nie bogel.

Gambar Azie Yahaya kat atas nie silap haribulan boleh buat atuk-atuk kat Malaysia segar bijik mata. Memang nampak sangat sengaja nak tunjukkan kebesaran buah dadanya. Apa pekdah suruh Azie Yahaya pakai baju macam tue. Baju lain kan ada lagi. Yang si artis pun bebal semacam mengikut je. Pening kepala dibuatnya.

Antara gambar-gambar majalah Mangga lain yang memang kurang hasam ialah:-

1. GambarDiana Amir seksi berkemban yang menyebabkan rabun mata rakyat Malaysia berkurangan
2. Gambar Zizie Ezette seksi pakai baju tidur yang menyebabkan Bung Mokhtar masuk meminang.
3. Gambar seksi Ayu Raudhah bangga tunjuk peha dia yang mulus

Dan banyak lagilah. Kami mahu majalah Mangga nie distopkan penerbitan dia. Memang eksploitasi artis tahap tertinggi diorang nie. Sapa sokong sila Share artikel ini di Facebook biar pihak penerbitan majalah Mangga tau yang kita dah menyampah ngan diorang. Haramkan majalah Mangga.


sumber dari beautifulnara.com

5 comments:

edzahid { May 31, 2010 at 10:58 AM }
Bukan tu je. pastu ambik gambar duk posing2 dlm swimming pool. slalunye gmbr lelaki lah. tlg la. haha. sgt gay.
shafiq { May 31, 2010 at 11:13 AM }
tak yah beli majalah playboy. beli je majalah mangga. haha.


My latest entry : Tutorial Membuat Kit Kat Yang Besar Gedabak
Cik Norfa { May 31, 2010 at 11:32 AM }
aku setuju..tentang habis-habisan!! ngoi betul dorang ni. Dahlah jurufoto, wartawan, penerbit semua bangsa MELAYU agama ISLAM. tak paham2 lagik!! lelaki takpe..ni tang pompuan ni..menjatuhkan maruah jer.
INDRA QIRANA { June 1, 2010 at 11:01 PM }
dah lama jadi majalah sampah..ahli politik sangat gemar magazine ni, kira macm guide dorang untuk bukak cawangan baru

biasa ahh artiskan gila title...
bebe oloughlin { October 13, 2014 at 1:46 AM }
#korangpulaksakithatiapasal

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes