Jimmy Shanley Peluk Dengan Diana Danielle (Video) !!





Huh panas lagi meletup dan mendapat pelukan percuma, well done Jimmy Shanley

Hehe.

Haa ni mesti dah tengok kan?Takpe aku bagi korang tengok banyak-banyak kali.Macam ade ape-ape je aku tengok Jimmy Shanley dengan Diana Danielle ni.Bukan main mesra.Peluk sana urut sini..Huhu.

Jimmy.. apa apa pun line tu cover sikit, ramai orang meluat tengok perangai ko nie.. :) Beware Okie!





3 comments:

mancai { May 3, 2010 at 1:39 AM }
gud2... tq dapat gak cuci mata hahahaha... eh artis2 apa saja la derang ni....
FeeQ { May 3, 2010 at 4:22 AM }
nice wei XD
(: syai_sharif :) { May 3, 2010 at 8:59 AM }
"urut"??
tabley blaaaaa :o

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes