Rafiqin Darwisy Yang Sungguh Kurang Ajar Mengutuk Arwah Din Beramboi

rafiqin darwisy yang bangsat

Budak-budak zaman sekarang nie memang kurang ajar betul. Bukan semua tapi mamat yang bernama Rafiqin Darwisy nie memang kurang ajar gile b**i punya. Kami emosi sangat-sangat nie. Panas betul dengan Rafiqin Darwisy yang mengutuk arwah Din Beramboi.

Kesian sebenarnya kat mak bapak Rafiqin Darwisy nie. Bukan salah ibu mengandung tapi mungkin salah tak cukup ilmu pengetahuan yang diajar kot. Tapi kami rasa si Rafiqin Darwisy nie memang ada suis otak dia tercabut satu kot. It’s a common sense untuk respek dan bukannya kutuk orang yang dah meninggal dunia. Orang tak belajar agama pun tau beb.

Kepada si Rafiqin Darwisy, rasanya tak lama lagi kalau tetiba ada polis datang tangkap nak bawak masuk penjara, jangan buat-buat tak tahu plak sebab apa. Lu fikirlah sendiri ~~

Korang baca ajerlah apa yang si mamat Rafiqin Darwisy nie tulis dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Memang sah dia nie kurang ajar!!!

rafiqin darwisy yang bangsat

rafiqin darwisy yang bangsat

rafiqin darwisy yang bangsat

sumber dari beautifulnara.com

2 comments:

PEREKA CERITA { April 6, 2010 at 12:48 PM }
apa cier dak ni sekarang?? dah kena tangkap ker
khaireel azwan { April 7, 2010 at 1:23 AM }
budak ni tidak diambil tindakan kerana kesalahan ini tidak boleh didakwe sebab dalam facebook@maya.

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes