Siapa Berani Gosip Fizz Fairuz??



Kalau rasa nak kena middlefinger (Fuck) dengan Fizz Fairuz, korang cubalah gosip dia. Otai tak Fizz Fairuz ni, selamba je buat “fuck” ala-ala Stone Cold Steve Austin. Oleh itu....

saya merasakan, apa kah motif menunjukkan simbol tersebut kepada crew atau kamera, adakah skrip telah membenarkan beliau menunjukan tanda kemegahan dirinya itu kepda crew??????!$%%$^. Cuma persoalan nya disini adakah sikap firuz nie boleh di banggakan. Dimanakah etika / moral sebagai pelakon? Lagi satu rakaman ini dibuat untuk cerita apa yek, adakah cerita lagak ngeri? HUH!~!!!!!

ish2 tau la sudah jd popular..

rate la sendiri..

4 comments:

ZIANA ♥ FARREL { December 31, 2009 at 4:27 PM }
errr..sesaje kot buat finger tu..sbb kdg2 i pn saje2 je buat..
Anonymous { December 31, 2009 at 4:48 PM }
xkan la depan camera??
Anonymous { December 31, 2009 at 4:48 PM }
xkan la depan camera??
profnotetree { December 31, 2009 at 6:54 PM }
hahaha... gua suka dia ni... gila2.. memg patu pon.. wartawan ni kalau orng bua baik pon nak diburuk2kan.. memg patut kne WTF!!!

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes