Amber Chia jadi harimau..? jom tgk dari manusia jd Binatang.. haha


Hehehe.. Korang jangan terkejut dengan tajuk kat atas tu yer. Bukannya Amber Chia kena sumpah jadi harimau ke apa cuma Amber Chia telah di touch-up menjadi ‘maskot’ persis harimau yang mana ianya bertujuan untuk menjayakan kempen anti-zoo atau dalam erti kata lain boikot zoo. Huhu..

Takde apa yang nak ditulis untuk artikel ni cuma kami nak share beberapa gambar Amber Chia tatkala menjadi harimau. Layan..

Oh ya, kepada korang yang rajin menulis komen kat Zon Artis ni, kali ni kami buka topik sket untuk dibincangkan dan ianya maybe lari sedikit (banyak kot) daripada dunia hiburan. Tapi korang tak kisah kan? Ok! Topiknya ialah: wajarkah kempen ‘boikot zoo’ ini dilakukan dan apakah pula kebaikan atau keburukannya?

1 comments:

Fina Fento { January 2, 2010 at 5:54 PM }
Hai, Selamat Tahun Baru..boikot zoo? tp yg nampaknya, lebih kepada eksploitasi je..tak boleh ke tak payah mekap mcm tu..kalo nk mekap pn, tak payah la sampai nak pose cm tu..tu dh macam apa dah..ish ish ish..

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes