Buah dada Masha ada kiss bite? or kene gigit semot? darah manis la katekan.



Malas nak cakap, nasi dah jadi bubur untuk si Marsha ni, siapa suruh orang tu ambil gambar macam tu,Siap ambil dari atas yang melihatkan bahagian lurah Marsha.Nasib baik la kamu bukan beragama islam.Si jurugambar ini pun satu, suka ambil kesempatan dengan keikhlasan orang.Gambar tu ada kat bawah sajer simpan kat bawah sebab bawah umur di larang melihatnya...!!!




Baca Selanjutnya

Tak hairanlah kalau Masha berpakaian seksi kerana selama ni dia memang terkenal dengan seksinya. Baru-baru ni ada seorang jurufoto telah berjaya menangkap gambar Marsha sedang kena make-up untuk acara yang Marsha lakukan. Namun dalam tidak disangka, di bahagian buah dada Marsha terselit tanda merah yang digembar gembur ramai blogger sebagai 'kiss bite'.



2 comments:

highcarl { January 27, 2010 at 1:43 AM }
nyamuk gigit kot. Pamdai nyamuk tu. kekeke
aidajoe { January 30, 2010 at 1:01 AM }
nyamuk or semut or allergic tu..kalo love bite tak camtu...

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes