Hani Tarmizi – Popular Sekelip Mata Mengalahkan Artis AF

hani tarmizi

Siapakah Hani Tarmizi? Lawyer? Majistret? Artis terlampau? Salah kesemuanya tue. Hani Tarmizi ini cuma manusia biasa. Jadi kenapa dia popular sangat tiba-tiba? Jawapannya ada di gambar bawah nie.

Kefemesan yang dicapai oleh si Hani Tarmizi ini ialah kerana kutukanya terhadap perempuan Sarawak. Tak cukup dengan cacian slut and bitch, siap cakap Sarawak kampung dan hutan. Memang tak ada semangat 1Malaysia langsung si Hani Tarmizi nie.

Gara-gara post kat Facebook nie, satu group anti Hani Tarmizi telah ditubuhkan. Dalam masa 2 hari jer dah ada 8 ribu yang join group nie. Kebanyakannya sudah tentulah orang Sarawak yang bengang gile ngan minah nie. Sapa tak bengang beb kena kutuk hutan. Kalau kami pun panas jugak kot.

Buat Hani Tarmizi, lain kali nak menulis kat Facebook tue fikir lah 2, 3 kali dulu. Jangan main hentam je. Dunia sekarang nie semua orang boleh baca apa yang anda tulis.

1 comments:

~ yus ~ { January 20, 2010 at 10:55 PM }
uiyooo.. memang hebat penangan fesbuk.. pas kes 'Syah..' (whatever da name is.. tak ingat!), kes hani tarmizi nih puleks.. isk.. :D

tu la pepatah melayu ckp : cakap siang pandang-pandang, cakap malam jeling-jeling.. (uish.. betolkah peribahasa saya nih???) :)

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes