Senarai Top 5 Finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH 2009

abpbh 2009

Pejam celik pejam celik dah keluar dah senarai top 5 Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 @ ABPBH 2009 nie. Kalau nama artis feveret anda tak tercalon, nak buat macam mana kan. Kenalah undi untuk ABPBH 2010 pulak nanti. Tapi kami kecewa jugak sebab Abang Jem tak tersenarai dalam kategori Penyampai Radio Lelaki Paling Popular. Feveret kami tue.

Kejutan kali ini sudah tentulah pencalonan Yunalis Zarai untuk 2 kategori iaitu Penyanyi Wanita Popular dan Artis Baru Wanita Popular. Memang murah rezeki si Yuna nie untuk tahun 2010. Satu permulaan yang sangat bagus untuk Yuna. Semoga peminat-peminat Yuna teruskan mengundi dia. Mana tau boleh kalahkan Dato’ Siti Nurhaliza.

Dan buat pertama kali (kalau tak salah kami), hero tua Malaya si Rosyam Noor tidak tersenarai dalam mana-mana kategori. Mungkin dah sampai waktunya untuk dia mengundurkan diri. Sebab yang tercalon kesemuanya pelakon-pelakon muda macam Remy Ishak, Fizo Omar dan Fizz Fairuz. Kami rasa nie angkara Nur Kasih. Tiz Zaqyah pun tercalon jugak.

So adakah anda berpuas hati dengan Top 5 ABPBH 2009 kali nie? Kalau tak puas hati sila luahkan emosi anda di ruangan komen. Baca senarai penuh ABPBH2009 dengan melihat artikel ini sepenuhnya.

0 comments:

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes