Sambutan Hari Jadi Umie Aida... mari tgk gambar mcm sambutan parti Liar!!!?

gambar hari jadi umie aida

Wah, wah dan wah sekali lagi. Mungkin kerana ini kali terakhir menyambut hari jadi sebelum bergelar isteri orang, Umie Aida membuat sedikit kelainan dalam parti tue. Ada lelaki-lelaki lembut yang memakai barangan palsu dan berlagak seperti Wonder Girls dan Pussycat Dolls. Nampak macam happening jer parti nie berdasarkan gambar hari jadi Umie Aida.

Kami dah tak kisah dah macam mana artis Malaysia nak sambut hari jadi ke, hari anniversary ke, dan hari-hari lain. Diorang banyak sangat duit dan terlebih kreatif. Itu yang buat sambutan hari jadi pun style pelik-pelik jer. Yang penting hati sendiri mesti happy. Mungkin dah lali dengan kutukan peminat-peminat sampai buat derk je apa yang peminat diorang cakap.

Oh ye dengar ceritanya majlis pernikahan Umie Aida dan Dato’ K bakal berlangsung di luar negara. Benar atau tidak, kenalah tunggu nanti. Harap-harap pas kawin nanti janganlah buat majlis hari jadi macam nie. Kan elok kalau buat kenduri kesyukuran dipanjangkan umur?

Lagi gambar sambutan hari jadi Umie Aida dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan RotiKaya

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

1 comments:

mie { January 20, 2010 at 10:30 PM }
wow!!!
nape la gue xdijemput...
hahahhaaa

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes