Pasangan Duet KD, CT lawan Anang SyahriniKRISDAYANTI kembali memberi pendapat tentang pasangan duet bekas suaminya, Anang Hermasyah dengan Syahrini. Katanya Anang-Syahrini adalah pasangan duet yang dahsyat, tetapi duetnya bersama Siti Nurhaliza, adalah duet super dahsyat.

KD-Siti menjadi super dahsyat kerana Siti Nurhaliza lebih mempunyai suara yang sangat istimewa. Kelebihan Siti iaitu boleh menyanyi keroncong dan melayu.

"Anang dan dia (Syahrini) dahsyat, kalau kami berdua super dashyat. Kalau dibandingkan suaranya jelas beza, kalau super dahsyat ini (sambil menunjuk Siti) boleh menyanyi keroncong dan melayu," kata KD seperti dipetik DetikHot.com

Siti juga memuji KD yang bangkit setelah bercerai dengan Anang. Menurut Siti, semangat KD semakin berkobar-kobar semenjak duet bersamanya.

Siti berharap peminat KD semasa berduet dengan Anang boleh kembali meminati mereka. "KD juga suaranya sangat bagus sekali, semangatnya kembali semula dia juga mampu menawan hati peminatnya kembali," jelas Siti.

0 comments:

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes