Sheila Majid Janji Adakan Konsert Di Indonesia

TIDAK mahu melupakan peminat di Indonesia, penyanyi yang juga popular di negeri seberang itu, Datuk Sheila Majid telah berjanji untuk mengadakan konsert di Indonesia.

"Saya memang ingin membuat konsert di Indonesia, kerana saya ingin meraikan 25 tahun selama saya jadi penyanyi. Tapi saya masih menunggu penaja yang datang kepada saya, tetapi saya berjanji akan membuat konsert di sini," ujar Sheila seperti dipetik dari laman hiburan Kapanlagi.com.

"Indonesia adalah negara terbesar bagi saya yang mempersembahkan karier terbesar buat saya dan saya juga ingin mempersembahkan buat peminat saya di Indonesia," tambahnya.

Sheila juga mengakui bahawa Indonesia merupakan rumah kedua baginya. Dirinya juga masih terharu dengan sambutan peminatnya yang sangat memberangsangkan ketika persembahan di acara Java Jazz, kemarin.

"Saya sangat hormat dengan Indonesia khususnya kepada peminat saya, sokongan terhadap saya masih banyak seperti ketika saya melakukan konsert di Java Jazz semalam. Semua lagu-lagu yang saya bawakan adalah permintaan daripada peminat saya di sini," ujarnya.

Ditanya tentang kolaborasi dengan artis-artis dari Indonesia, menurut penyanyi genit ini memberitahu dia masih belum mempunyai perancangan kearah itu.

"Tidak ada kolaborasi, kerana konsert yang bakal dirancang adalah tribute dari lagu-lagu saya yang popular di sini," katanya.

0 comments:

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes