(18sx) Gambar super hot pelakon Tari Tirana, Ammar Alfian Aziz


Actually kami sudah beberapa hari terjumpa dengan gambar super hot Ammar Alfian Aziz ni kat sebuah blog tapi kami enggan meletakkan’nya di sini atas beberapa sebab yang kami rasa korang pun tahu kenapa. Yer la, dah nama pun gambar super hot kan. Tak sesuai untuk tontonan umum gitu. Huhu..

Tapi akhirnya kami terpaksa akur dengan kehendak pembaca kami kerana tanpa mereka siapalah kami. Dan kerana itulah, gambar super hot Ammar Alfian Aziz ni wujud kat Zon Artis ni. Kalau rasa tak sesuai, sila skip artikel ni yer.

Ammar Alfian Aziz

Melihatkan gambar-gambar Ammar Alfian Aziz ni, memang ianya bisa membuatkan sesiapa sahaja jeles dengan kemantapan body yang dimilikinya dan kami sangat yakin ramai gadis-gadis ‘gersang’ diluar sana akan melelehkan air liur apabila melihat gambar-gambar yang kami sajikan kali ini.

Jika korang masih tak tahu siapakah Ammar Alfian Aziz ni, biar kami bagi info sket. Boleh kan? Dia ni adalah seorang model dan telah memperagakan pelbagai jenis pakaian seperti Ralph Lauren, Nike, Adidas, Topman, Timberland, Diesel underwear dan Renoma (ni pun underwear jugak yer!).

Dia ni juga pernah menjadi salah seorang peserta dalam pertandingan Pencarian Hero Remaja 2007/2008 namun tumpas ditangan Ahmad Kamal Ahmad Adli. Huhu.. Sekarang ni dia menjadi salah seorang pelakon dalam drama Tari Tirana dengan memegang watak Neo.

Dan yang lebih penting, dia ni jugalah lelaki yang bersama dengan puteri Sarah Liyana (pelakon Aduh Saliha tak jadi) yang hangat tersebar suatu ketika duhulu. Malah gambarnya bersosial bersama rakan-rakan juga pernah kami paparkan di sini. Huhu.. Macam. mesti korang dah kenal kan?

Ok la, jangan buang masa lagi. Kalau korang nak nengok kesemua gambar super hot (super hot ke?) Ammar Alfian Aziz ni, teruskanlah membaca. Tapi ingat, risiko adalah atas tanggungjawab sendiri yer.

Ammar Alfian Aziz

Ammar Alfian Aziz

Ammar Alfian Aziz

Ammar Alfian Aziz

Dan kat bawah ni plak gambar yang lebih super hot sampai kami pun tak tahu nak kata apo!

Ammar Alfian Aziz

Ammar Alfian Aziz

Memang super hot kan? Huhu..

sumber dari ZONARTIS.com

1 comments:

admin { January 10, 2010 at 2:53 PM }
wow!sape prempuan tu?!

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes