Gambar Bogel Ayu Oktasari Pemenang Take Me Out Indonesia

Pemenang program realiti mencari pasangan hidup Take Me Out Indonesia, Ayu Oktasari tidak mahu membawa kes penyebaran gambar seksinya di internet ke mahkamah atau membuat laporan kepada polis walaupun mendakwa dirinya difitnah.

Ayu juga sudah lupa dengan foto lamanya semasa menjadi model sejak umur 19 tahun. Yang pasti, menurut Ayu, dia tak pernah bergambar dengan menayangkan payudara, cuma pernah memakai bikini untuk kelendar mini dan posing yang agak seksi untuk Majalah FHM.

Sebaliknya, model itu menyerahkan sepenuhnya kepada Tuhan dan berdoa supaya mereka yang menyebarkan fitnah itu diberi petunjuk.

“Saya tidak akan membuat laporan polis atau mengambil tindakan mahkamah. Tunggulah balasan di akhirat nanti. Saya doa moga orang yang melakukannya diberi petunjuk,” - Ayu.

Web berita Waspada melaporkan, beberapa gambar separuh bogel Ayu muncul di internet hanya beberapa hari sebelum beliau bersama seorang lagi pemenang yang menjadi pasangannya dalam rancangan itu, Eggy alias Yunus, dijadualkan bertunang.

1 comments:

cikgu isza { January 10, 2010 at 6:07 PM }
sape yg harus diberi petunjuk sebenarnya???

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes