Siti Nurhaliza Dapat Beg LV RM40ribu di Hari Jadi Ke 31Juga tahniah Dato’ Siti Nurhaliza atas kejayaan meriliskan album CTKD semalam.

Biasalah, kalau hari jadi Siti, mestilah hadiah pun mesti ada yang berharga dan mewah. Di meja hadiah kat majlis semalam pun ramai tetamu yang datang membawa hadiah.

Dan apa pula hadiah Datuk Khalid untuk hari jadi Siti Nurhaliza tahun ini?

Yeah, Datuk K telah menghadiahkan sebuah beg tangan berwarna merah jenama kegemaran Siti Nurhaliza iaitu Louis Vuitton. Ada nak dekat RM10,000 gak kot. Main teka je ni. Sorry ye Dato’ kalau tersilap.Ye, memang silap sebab harga sebenarnya ialah RM40,000! WOW! Giler mahal! 4 buah MacBook Pro 17 inci, beb!

Komen Dato’ Siti Nurhaliza:

“Hadiah itu cukup menggembirakan Siti kerana memang Siti berkenan dengan beg tangan edisi terhad itu. Namun apa yang lebih penting kepada rumah tangga kami adalah kasih sayang daripada suami,” - DCT

Komen Datuk Khalid:

“Banyak suami yang marahkan saya apabila hadiah yang diberikan kepada Siti diketahui umum kerana ia menyebabkan isteri-isteri di luar sana turut mahukan hadiah yang sama.” - Datuk Khalid

Selain itu, Dato’ Siti juga mengaku bahawa Datuk K juga membawa beliau melancong selama 3 minggu ke 3 buah negara iaitu Barcelona, Dublin dan London pada Disember lalu.

Ramai tetamu personaliti terkenal yang hadir. Antaranya, seperti pengacara Aznil Hj Nawawi, pelakon Lisa Surihani, Aizat, Saida, Sairah, penyanyi Fazli Zainal, Angkasawan Negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al-Masrie dan tunangnya, Dr. Halina Mohd Yunos dan ramai lagi.

Ternyata, di saat pasangan popular ini bersalaman dan Datuk K mencium pipi DCT, jelas terpancar kebahagiaan dan kesejahteraan rumahtangga mereka. Sekaligus menolak segala gosip-gosip liar yang mencalar ketenteraman mereka. Budiey doakan, semoga kalian terus bahagia hingga ke hujung nyawa.

Majlis juga tidak lupa untuk meraikan hari ulangtahun ibunda Siti Nurhaliza, Siti Salmah Bachik dengan acara memotong pulut kuning.

Selain menikmati hidangan makan malam, tetamu juga dihiburkan dengan persembahan nyanyian dari Saida dan Sairah serta persembahan daripada para wartawan dalam trilogi Chocolate Strawberry The Musical. Dewan Grand Ballroom gamat dengan ketawa apabila babak-babak percintaan DCT dan Datuk K dilakonkan semula dalam versi berseloroh yang berbeza. Sangat menghiburkan!

0 comments:

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes