Bekas isteri Nash, Sosilawati Lawiya ditangkap khalwatBekas isteri Nash Lefthanded ditangkap khalwatPanas! Panas! Panas! Apa tidaknya, Sosilawati Lawiya, Semarang usahawan kosmetik bergelar jutawan yang juga merupakan bekas isteri kepada penyanyi rock popular suatu ketika dahulu siapa lagi kalau bukan abang Nash kita dilaporkan telah ditangkap khalwat pada tengah malam semalam.

Sosilawati dan teman lelaki’nya, seorang duda beranak tiga dan difahamkan berketurunan Indonesia ditangkap khalwat di Astana Damansara Kondominium setelah satu serbuan dilakukan oleh pihak Masjid Kolej UIA yang diketuai oleh seorang ustaz. Serbuan khalwat tersebut difahamkan dibuat pada jam 12.30 tengah malam.

Dalam tangkapan tersebut, Sosilawati mengaku bersalah kerana berada dalam keadaan yang boleh disyaki berkhalwat. Walau bagaimanapun, Sosilawati memberi alasan yang dia berada di dalam kondo sewaan teman lelakinya itu hanyalah untuk berbincang mengenai majlis perkahwinan yang direncanakan akan berlangsung pada minggu hadapan.


sumber dari Zonartis.com

0 comments:

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes