Koleksi gambar artis memakai pakaian sama.. banyak gambar nie.. Dato’ Siti Nurhaliza ade copycat

gambar datuk siti nurhaliza seksi


Siti Nurhaliza & Sape Ntah

Samakan? Hehe.. Kami rasa la kan, mesti Dato’ Siti ngan akak tu cover siot kalau masing-masing dapat tahu baju yang diorang pakai tu sama. Hehe.. Kalau la kena kat kitorang, dah sah-sah terus balik dari majlis tu. Hahaha!


Sebenarnya takde apa pun yang pelik bila melihat artis kita memakai pakaian yang sudah dipakai oleh artis lain. Maklum sajalah kan, kebanyakkan pakaian yang dipakai oleh para artis tatkala menghadiri sesuatu majlis tu bukanlah baju mereka pun tapi hanyalah pakaian yang ditaja oleh pereka fesyen. Senang cakap, hanya dipinjamkan. Sebab tu tak hairan bila kita dapat melihat ada artis yang menyarung pakaian yang pernah dipakai oleh artis lain atau dalam bahasa mudahnya, baju recycle.

Ok lah, jom ceriakan hari anda dengan melayan beberapa koleksi gambar yang menunjukkan beberapa ‘eksiden’ artis memakai pakaian yang sudah dipakai oleh artis lain. Tapi kitorang tak tahu sape recycle sape sebab takde tarikh tepat untuk setiap gambar tersebut. So, kitorang letak secara random je. Layan.

gambar-gambar lucah artis
Fouziah Gous & Linda Onn

gambar-gambar lucah artis
Tak tahu sape & Dynaz Mokhtar

gambar-gambar lucah artis
Mila AF5 & Natasha Hudson

gambar-gambar lucah artis
Dekna AF5 & Abby Abadi

gambar-gambar lucah artis
Ziana Zain & Natasha Hudson

gambar-gambar lucah artis
Maya Karin & Ziana Zain

gambar-gambar lucah artis
Siti Nurhaliza & Zamzarina (Pengacara TV)

gambar-gambar lucah artis
Saida AF6 & Siti Nurhaliza

gambar-gambar lucah artis
Siti Nurhaliza & Rozita Che Wan

gambar-gambar lucah artis
Erra Fazira, Diana Danielle & Elyana


sumber dari zonartis.com

8 comments:

maisyara pot! pot! { January 25, 2010 at 3:39 AM }
tk sangka seyh.. hehe..
si hitam manis { January 25, 2010 at 3:55 AM }
baju sponsor...mmg ler...adoila...
Sendra { January 25, 2010 at 4:44 AM }
hahhaha..ingat kita orang2 biasa je akan terkena situasi mcm tu..yelah..selalu beli baju macam stok sama je kat sungai wang etc.
rupa2nya artis kaya pun ada terkena juga mcm tu..alamakk..camane ahh tu siti cover ehh..tudung pun sama pulak tu..
Khaireel Azlee { January 25, 2010 at 5:30 AM }
memang lawak dowh...
naim { January 25, 2010 at 1:37 PM }
wahaha..elok la tu..ble dorang tengok entry ni,takde la nak angkuh sangat nnt..
Sape Ntah { January 25, 2010 at 3:27 PM }
woot! awat ayat sebijik ngan web zonartis? dr atas smpai bawah plak tu.. sape cilok sape ni ek? tp tgk dr gambar2 tu, rasanya blog ni cilok dr zonartis.. betul kan?

klau yer pun nk cilok, pepandai le tulis ayat sendiri.. takkan nk copy bulat2 plak kan? tu namanya dah mencuri hasil 'kepala hotak' si penulis. klau dah blur sangat smpai tak tahu nk taip apa, bg la kredit kat web asal. ni kredit pun tak nmpak. hurm..

sekadar nasihat je.. klau dpt terima dgn hati terbuka baguslah. tp klau tak, it's up to you. cuma beringatlah sblm kena.. takut2 semua owner blog yg kamu copy paste naik angin nanti.

- salam
Cik Norfa { January 25, 2010 at 3:56 PM }
lawak siut!!
khaireel azwan { January 26, 2010 at 1:11 AM }
huhu mmg blog nie copy paste content org.. takkan la blog baru nak up dieorang nak mrh.. lagi pon post yg nie je lupe letak kreditn sumber.. maaf la.. huhu

GotZip

Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
hostgator promo codes